5 Gambar Gaya Kehidupan mewah di Dubai

Gambar Gaya Kehidupan mewah di Dubai - Dubaisebahagian dari negara Arab UAE yang majoriti penduduknya yang beragama Islam. Namun jangan hairan, jika berjalan-jalan di pantainya, ramai wanita berjemur dengan bahagian atas badannya tanpa mengenakan sebarang pakaian.

Dubai juga menjadi salah satu negara dengan tahap perkembangan kelab bogxl yang cukup banyak, terutama di wilayah Timur Tengah, kata Gulf News.

Reaksi dari penduduk Dubai seperti tidak kisah, begitu juga dengan pemerintahnya. Ironinya, kecaman yang datang sebaliknya berasal dari UK.Foreign and Commonwealth Office (FCO) dari UK mengeluarkan kenyataan bahawa berlaku kelab bogxl dan tidak berbaju adalah sesuatu yang berlawanan dengan hukum dan budaya Dubai.Kedutaan Besar Britain sendiri sudah mengeluarkan panduan melalui kempennya “Kenali Kemana Anda Pergi” agar warganegaranya bertindak sopan di negara yang sedang dikunjungi.

Selama ini yang meramaikan Dubai dengan wanita tanpa baju di pantai dan kelab bogxlnya adalah pelancong yang berasal dari Eropah. Sebelum itu UK juga menjadi salah satu negara di mana warganegaranya banyak melakukan hal seperti itu di Dubai. Credit

0 Response to "5 Gambar Gaya Kehidupan mewah di Dubai "

Catat Ulasan