Cerita sebenar kes R0gol Jururawat Hospital Mersing

Sejak tersebarnya cerita mengenai seorang jururawat dir0gol oleh pemandu ambulans Hospital Mersing di laman sosial, ada sesetengah pihak mengasihani pemandu ambulans tersebut.
Kenyataan seperti itu telah membuatkan ramai orang tertanya-tanya apakah  cerita di sebaliknya dan kenapa perlu mengasihani pemandu ambulans terbabit?
Apa pun, mari kita baca cerita sebenar yang menjadi bahan bualan di media sosial agak mengejut sekiranya dakwaan itu benar.
Kronologi kisah yang berlaku : ( UNTUK BACAAN DEWASA 18SX )
Pada 04/09/14 jam lebih kurang 0045 hrs semasa pengadu bertolak dari Hospital Sultan Ismail dan berada dlm perjalanan pulang ke Hospital Mersing, pengadu duduk bahagian tempat duduk belakang dan seorang lagi pembantu bernama Hamizan duduk di tempat duduk hadapan bersama pemandu ambulans bernama Zailani. 

Sampai sahaja di Hospital Mersing, Hamizan pun terus masuk ke dalam wad kecemasan manakala pengadu pula mengemaskan barang utk di bawa turun dari ambulans. 

Sudah menjadi prosedur di mana pemandu ambulans akan meminta pengadu utk tandatangan buku penggunaan ambulans. Zailani menyuruh pengadu duduk di depan utk tandatangan buku penggunaan ambulans. Pengadu kata sekejap lagi kerana pengadu nak kemas brg lagi. Pengadu kemudian tandatangan dan mengemas semula brg tetapi Zailani suruh pengadu biarkan sahaja dan Zailani menawarkan utk menghantar pengadu ke wad 4. Pengadu tolak pelawaan Zailani dan meneruskan mengemas barang. Kerana terlalu penat,pengadu terlelap dalam ambulans dan apabila terjaga pengadu dapati ambulans telah berada di belakang asrama hospital. 

Pengadu cuba buka pintu ambulans tetapi pintu dlm keadaan berkunci. Keadaan yg gelap menyukarkan pengadu mencari sesuatu utk membuka pintu ambulans. Tanpa pengadu sedari Zailani telah berada di belakang pengadu dan Zailani terus memeIuk pengadu dan menc#um mulut pengadu. 

Zailani terus baringkan pengadu dan menyelak baju pengadu dan mengh#sap buah d#da pengadu. Zailani cuba membuka seluar pengadu dan berlaku pergelutan dan akhirnya Zailani berjaya membuka seluar pengadu dan menj#lat kemaIuan pengadu. 

Zailani kemudian membuka seluar dan memasukkan kemaIuannya ke dalam kemaIuan pengadu. Lebih kurang 2 kali Zailani hen.jut, Zailani memanc#tkan air man# di atas perut pengadu. 
Butir-butir rampasan: 

1. Barang: 1 helai Seluar panjang kerja warna coklat.
Tempat dijumpai: dalam bilik rumah No. 18 Berek Hospital Mersing.

2. Barang: 1 helai seluar dalam warna maroon jenama Alain Delon.

3. Barang: 1 helai jaket warna hitam tertera nama "Zailani"
Tempat dijumpai: dlm bilik pemandu ambulans Hospital Mersing.

4. Barang: 1 helai baju t-shirt berwarna kuning.

Tempat dijumpai: dlm bilik pemandu Hospital Mersing.  Credit Tengoktvonline,Katakcomel

0 Response to "Cerita sebenar kes R0gol Jururawat Hospital Mersing"

Catat Ulasan