5 Gambar Bilzerian kisah hidup nya sebagai jutawan Poker

Jutawan pemain poker  Bilzerian telah dinamakan sebagai seorang yang menarik dengan perkongsian foto, di Instagram dengan gambar yang memaparkan gaya hidup playboy mewah

Dengan lebih 480,000 pengikut, dia yang berusia 33 tahun telah semakin popular sejak beberapa tahun sebagai lebih netizens mendapatkan terdedah kepada persona Internet mewah beliau , laporan AsiaOne .

Dalam gambar , beliau menunjukkan peminat dan pengikutnya gaya hidup yang banyak hanya boleh bermimpi tentang .


Selain daripada moonlighting sebagai pelakon sekali-sekala dan Tweeting tentang kemenangan AS $ 10.8 juta ( S $ 13800000 ) pada permainan poker , gambar Bilzerian mendedahkan bahawa hari beliau kebanyakannya dipenuhi dengan bermain-main dengan wanita cantik dan hampir tdk berpakaian dan berehat di atas kapal layar mewah.

Beliau juga berdering sehingga penumpang kerap pada jet peribadi apabila beliau melawat rumah-rumah beliau yang terletak dari California ke Montana.

Ia jelas bahawa Bilzerian mempunyai keghairahan untuk sukan ekstrem dengan banyak gambar beliau menunjukkan kepadanya menuju ke padang pasir untuk permainan paintball yang agresif atau mendapat luka di mukanya selepas perjalanan snowboarding dengan rakan-rakan beliau . Walau bagaimanapun , gaya hidup berisiko beliau nampaknya terlalu banyak masalah kesihatan, dilaporkan Harian Dot pada Disember 2013.

Apabila dia berusia 25 tahun, Bilzerian mengalami dua serangan jantung semasa lawatan snowboarding dan pada tahun 2011 , beliau mempunyai embolisme pulmonari semasa tiga hari tanpa henti permainan poker di mana dia terbang berulang-alik dari Maui ke Las Vegas.

Menurut Dot harian, Bilzerian membuat kekayaannya sebagai seorang kaki judi yang kepentingan yang tinggi selepas meraih poker dari saudaranya semasa dia adalah seorang pelajar di University of South Florida. Credit STOMP 

0 Response to "5 Gambar Bilzerian kisah hidup nya sebagai jutawan Poker "

Catat Ulasan