Awal Ashaari aibkan Mee Goreng mamak dengan cacing ?

Amaran! Siapa penggemar mee goreng mamak adalah dinasihatkan untuk tidak melihat foto ini kerana dikhuatiri anda akan termuntah dan taubat tak nak makan menu tu lagi. Haha.
Nasib baiklah saya ni jenis tak berapa gemar mengunjungi kedai mamak. So, gambar ini macam tak lah begitu memberi impak kan?
Nak dijadikan cerita, sedang kami melayan drama trending ‘Rindu Awak 200%’, kami menerima pesanan whatssap daripada rakan yang mengatakan bahawa pelakon dan pengacara popular, Awal Ashaari menyamakan cacing dengan mee goreng mamak. Aik. Betul ke?
Memang ada iras-iras mee goreng pun kan? Mungkin bertujuan mahu menyakat followers Instagramnya, Awal telah memuat naik sekeping foto tangan yang sedang memegang cacing. Rasanya macam cacing tanah. Yeke?
Okay. Bila tengok lama-lama saya jadi mual pula. Begitu juga dengan reaksi para followersnya yang agak kurang senang dengan foto tersebut.
Ha.. anda pula bagaimana? Rasanya lepas ni kalau lepak kedai mamak tengok bola, anda akan order tak mee goreng mamak lagi ? 

Admin rasa Awal kena pohon maaf pada pengemar Mee Goreng Mamak dengan apa yang berlaku. ?  Credit oh bulan 

0 Response to "Awal Ashaari aibkan Mee Goreng mamak dengan cacing ?"

Catat Ulasan