Gambar Anzalna Nasir makan Aiskrim di jadikan bahan L ucah ?

Kalau korang peminat setia pelakon jelita Anzalna Nasir, mesti korang tahu Anzalna sekarang sedang merehatkan diri dan bercuti bersama keluarga kan?
Namun, kesian pula dengan Anzalna. Mana taknya, tuan badan sedang bergembira denga keluarga, tiba-tiba foto percutiannya jadi tempat netizen memberikan komen lucah. Dah kenapa kan?
Melalui laman Facebook sebuah blog hiburan, foto Anzalna menikmati ice cram telah mengundang komen yang boleh kami klasifikasikan sebagai melampau.
Tak faham apa masalahnya, makan aiskrim pun jadi isu ke? Rata-rata yang memberikan komen dah tentulah dari pihak lelaki kan.
Paling kelakar sekali apabila ada seorang peminat bertanya mengapa fotonya memakan aiskrim, tak pula dijadikan isu. Haha, terkedu kami dengan pertanyaannya itu.
Beginilah, nasihat kami, kan lebih elok jika kita bersangka baik dengan foto-foto yang dimuat naik oleh selebriti. Mereka juga manusia, pergi bercuti bukan untuk dihentam. Okay?
Apapun, kami pasti Anzalna tak ambil hati. Apa kata kita tengok dulu foto percutian Anzalna nak? Dengar cerita shopping sakan ! Credit OHBULAN

0 Response to "Gambar Anzalna Nasir makan Aiskrim di jadikan bahan L ucah ?"

Catat Ulasan