5 Gambar mesra Sharnaaz dan Anis, Ayah Anis suka Sharnaaz

Pada awal kemunculan­nya tiada siapa mengenali gadis cantik bernama Anis Al Idrus, 26, ini.
Hampir lima tahun membabitkan diri dalam bidang lakonan, namanya kini menjadi sebutan ekoran hubungan akrab dengan pelakon Sharnaaz Ahmad, 29. 
Mengakui mula berkenalan dengan Sharnaaz sejak dua tahun lalu, pemilik nama penuh Sharifah Anis Syed Zainal Al-Idrus ini kelihatan semakin rapat apabila masing-masing berniaga di bazar Medan MARA Jalan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur pada Ramadan lalu. 

Ditemui pada sesi taya­ngan filem Dollah Superstar di Damansara, baru-baru ini, Anis berkata, cukuplah orang tahu yang dia sudah mengenali Sharnaaz dua tahun dan tidak perlulah diceritakan bagaimana mereka mula berkenalan.
Walaupun tidak jelas dan tidak dipastikan sama ada mereka benar-benar merangkul pinggang masing-masing, sedikit sebanyak gambar ini telah menjejaskan imej Anis Al Idrus terutamanya. Mana tidaknya, Anis sememangnya terkenal di kalangan ‘hijabster’. Ditanya mengenai kontroversi gambar ini, Sharnaaz enggan memberikan sebarang komen:-
Saya malas nak komen. Saya tak nak cakap apa-apa mengenai perkara itu. Biarlah…,
Hanya mereka berdua yang tahu apa sebenarnya yang terjadi. Kadangkala ia lebih kepada detik gambar itu diambil sehingga nampak seperti tengah pegang pinggang sedangkan sebenarnya tiada apa-apa pun. Menariknya, hubungan Sharnaaz dan Anis memang nampak semakin intim lebih-lebih apabila Anis kelihatan menyambut hari jadi Sharnaaz baru-baru ini. Romantis sangat !!!

0 Response to "5 Gambar mesra Sharnaaz dan Anis, Ayah Anis suka Sharnaaz"

Catat Ulasan