Budak dapat 2A UPSR 2014 dapat hadiah Iphone

Hari ini semua murid tahun 6 yang telah menduduki peperiksaan UPSR 2014 telah mendapat keputusan nya hari ini, walaupun berbagai cabaran yang timbul dengan soalan bocor.

Begitu juga lah dengan pelajar UPSR ini iaitu Mohamed Radzi Bin Eddy mendapat 2A dalam keputusan UPSR 2014 telah mendapat hadiah yang sangat istimewa dari keluarganya.

Menerusi laman sosial Twitter, kini trending dengan fenomena budak baru dapat result 2A 2B 1C UPSR 2014 dah dihadiahkan sebiji Apple Iphone 5S oleh pihak keluarga.

Lebih cemburu lagi apabila pengguna laman sosial mendakwa ianya adalah Iphone 6 model terbaru Apple. 

Namun, Radzi yang lebih mesra dengan nama Razip dengan nama akaun @radziholmes (budak dapat 2A) menerusi laman Twitter miliknya dengan bangganya menjelaskan bahawa ianya adalah Iphone 5S dan bukannya Iphone 6.

untungla

result 1

result 2

budak


Apapun, hadiah Iphone 5S adalah terlalu mewah untuk budak dapat 2A UPSR 2014 dan tidak semua calon bernasib baik untuk mendapat hadiah seperti itu walaupun dapat 5A UPSR 2014. 

Tahniah Razip mungkin jika Razip cermelang di SPM yang 4 tahun lagi akan menjelma, mungkin hadiah yang lagi mewah Razip dapat. Credit melvister


0 Response to "Budak dapat 2A UPSR 2014 dapat hadiah Iphone "

Catat Ulasan