Gambar panas artis lelaki tengah Syok Bercium kini tersebar

Insiden inilah yang berlaku terhadap seorang selebriti lelaki tempatan kita, tak payahlah disebutkan nama dia, sebab bikin tambah dosa saja, yang malu dia dengan keluarga dia jugak nanti.

Tapi, sebelum ini dia ini memang dikenali sebagai seorang yang 'player', tapi, dia tak pernah nak mengaku. Tapi, kalau dah banyak simpan koleksi gambar dengan beberapa perempuan, apa kes bang ? 

Nak dijadikan cerita, si selebriti tempatan yang sengal nih, pergi hantar telefon untuk diservis. Punyalah sengal si selebriti nih, sampai dia terlupa nak ambil kad memori dia. Bila kad memori tersebut dapat di tangan orang lain, korang rasa. Memang free-freelah, koleksi gambar-gambar panas dia jadi tontonan beberapa orang. 

Bila dapat saja tahu dia selebriti, orang yang pegang kad memori tu, terus charge bayaran pada siapa-siapa yang mahukan gambar tersebut. 

Ishhh geleng kepala  mendengarnya. Setakat ini, gambar-gambar tersebut masih belum lagi tersebar di media sosial. Tapi, siapa tahu, lepas ini ada saja keyboard warrior yang akan melakukannya. Tak mustahilkan? 

Diharapa perkara ini akan dapat dijadikan iktibar oleh sesiapa. Tolonglah jangan simpan gambar aksi panas anda di dalam telefon bimbit. Bahaya!!! Credit Murai

0 Response to "Gambar panas artis lelaki tengah Syok Bercium kini tersebar "

Catat Ulasan