Gambar hangat Nora Danish dan Bf bercuti di Bali

Murai Batu dapat whatsapp dari seorang teman. Dia bertanya kenapa laman sosial Instagram Nora Danish dengan Nedim tidak begitu aktif sejak beberapa hari ni.
Selalunya, diaorang kerap update macam-macam gambar terbaru diaorang. Tak kisahlah gambar bersama atau gambar dengan keluarga atau teman-teman, yang penting akaun Instagram dia memang aktif.
Cuma beberapa hari ni jer, diaorang slow nak update. Kenapa jadi cenggitu? Sebab apa? Adakah diaorang tengah bergaduh? Atau sedang bercuti mana-mana?
Amboi, macam-macam nau soalan yang diajukan teman Murai Batu tu. Mengalahkan reporter CNN pulak, padahal dia takde kena-mengena pun dalam bidang kewartawanan. Setakat pakar buat kuih jer.
So, dia mintaklah Murai Batu tolong cari sebabnya. Amboi...Nora Danish-Nedim tak update akaun Instagram pun boleh jadik satu masalah besar ker?
Tak sangka pulal Murai Batu akaun Instagram Nora Danish dengan Nedim ni berpengaruh sangat sampaikan bila akaun diaorang tak update, ada pulak follower yang tak senang macam cacing kepanasan dalam kuali.
Tapi, demi nak gembirakan hati teman Murai Batu tu, Murai Batu cubalah mintak tolong beberapa content editor di portal Murai untuk tolong siasat atau dengan kata glamer... tolong stalked.
Cari punya cari, akhirnya MUrai Batu diberitahu bahawa Nora Danish dengan Nedim telah bercuti ke Bali bersama beberapa rakan dan percutian tersebut merupakan undangan yang diterima daripada rakan VVIP.
Haaa... Korang tengok sendirilah gambar ini ya. Credit murai.com

0 Response to "Gambar hangat Nora Danish dan Bf bercuti di Bali "

Catat Ulasan