5 Gambar TERBARU Lana Nordin yang mengejutkan

Pelakon terkenal yang baru beberapa bulan mengumumkan dirinya sudah berhijrah, Lana Nordin kini kembali kepada hidup lamanya bersama Stephanie Liah.
Beberapa gambar seksi dirinya bersama Stephanie Liah telah dikongsi menerusi laman sosial sehingga menampakkan lurah payudaranya dengan jelas.Tapi sayangnya, nama Lana kembali tercalar apabila gambar dirinya yang memakai dress pendek paras peha dan mendedahkan sebahagian besar payudaranya tersebar di internet.
Gambar-gambar tersebut dipercayai dimuatnaik di laman Facebook kawannya, Stephanie Liah yang juga seorang model popular pada 31 Ogos lalu.
Apa yang membuatkan peminat tak berpuas hati, ramai menganggap bekas kekasih Johan As’ari ni masih belum melupakan perangai lamanya dan mereka mendakwa apa yang dikongsikan di laman Instagramnya hanyalah sekadar mengaburi mata orang luar.
Apapun, kami percaya mungkin Lana mempunyai penjelasan sendiri mengenai isu ini. Mungkin juga gambar tersebut merupakan koleksi lama yang baru sahaja dikongsikan baru-baru ini. Credit OB

0 Response to "5 Gambar TERBARU Lana Nordin yang mengejutkan "

Catat Ulasan