Vide0 labah-labah anjing yang amat menakutkan orang ramai

Video orang ramai dikejar oleh labah-labah gergasi  cukup menakukan orang ramai yang mana binatang tersebut di lihat bertindak begitu ganas. 

Jadi tidak menghairankan jika anjing di jadi kan labah-labah gergasi yang berkaki lapan dilepaskan menyamar untuk menakutkan orang ramai .

Ajing yang bernama Chica yang menyamar Dog Spider di buat oleh Sylwester Wardega yang berasal dari poland, anjing di pakai kostum bulu menyerupai labah-labah gergasi berkaki lapan sebelum melepaskan beliau pada orang ramai. 

Video kelakar, yang mempunyai lebih daripada tiga juta penonton di YouTube dalam hanya satu hari, menunjukkan makhluk berbulu bersembunyi di belakang pintu, bersedia untuk menerkam mangsa.

Dalam satu adegan, seorang lelaki mengambil sampah beliau terkejut terus melarikan diri untuk apabila Chica muncul dari belakang pintu, manakala dalam satu lagi, dua kanak-kanak perempuan menjerit dan lari selepas melihat makhluk di atas seorang lelaki yang tidak bermaya dalam lif.
 
Kemudian dalam video, beberapa tempat seorang lelaki flinching dibungkus dalam sarang  labah-labah tergantung dipokok di taman dan lelaki itu berani ngeri ke arah itu, manakala teman wanitanya akan tetap berakar pada kedudukannya. 

Saksikan video yang menjadi viral di You tube ini yang menunjukan suasana cemas kepada mereka yang menonton nya.

0 Response to "Vide0 labah-labah anjing yang amat menakutkan orang ramai "

Catat Ulasan