H0T : Pelajar Universiti Cambridge sertai pertandingan punggung tercantik ( 5 Gambar )

Cambridge : Satu pertandingan punggung tercantik telah diadakan di University of Cambridgeyang dianjurkan oleh persatuan pealajar universiti tersebut telah berjaya menarik ramai penyertaan dari kalangan penuntut.

Pertandingan yang pelik ini telah diadakan buat kali ke tiga dan kali ini 12 pelajar telah berjaya memasuki pusingan akhir di mana melibatkan 6 penuntut lelaki dan 6 penuntut perempuan.

Mereka yang menyertai pertandingan ini terdiri daripada pelbagai jurusan dan menggayakan satu "pose" yang menarik kedudukan punggung mereka untuk di undi sebagai punggung tercantik.

Gambar-gambar mereka kemudia telah disiarkn di dalam web universiti tersebut untuk di nilai dan diundi oleh pelajar lain.

Dalam banyak-banyak gambar itu satu gambar telah berjaya menarik perhatian dimana seorang penuntut sedang 'pose' manghadap seekor lembu jantan garang tetapi walaubagaimanapun beliau tidak menang.

Keputusan akhir pertandingan ini akhirnya telah dimenangi oleh seorang penuntut yang telah menggayakan aksi bogel aktress terkenal Kim Kandarshian seperti di dalam sebuah mejalah yang menjadi kontroversi baru-baru ini.

Walaupun mendapat sambutan ramai ada segelintir penuntut berpendapat ini adalah satu pertandingan yang akan menjatuhkan reputasi universiti ternama itu kerana apa yang dibuat ini lebih ke arah menunjukkan 'kebodohan' pelajar-pelajar di situ.

Pihak University of Cambridge bagaimanapun enggan mengulas mengenai acara tersebut ketika dihubungi oleh wartawan dari negera itu. Credit Siakapkeli

0 Response to "H0T : Pelajar Universiti Cambridge sertai pertandingan punggung tercantik ( 5 Gambar )"

Catat Ulasan