2 Gambar santai Fazura ber Skirt jadi kritikan ?

Ini lah yang terpaksa di hadapi oleh selebriti jelita Fazura, segala gambar yang di kongsi di Laman sosialnya selalu menjadi perhatian pengikut-pengikut nya di laman sosial terbabit.

Gambar Fazura ber Skrit pendek pun di persoalkan ada yang kata tidak sesuai di pakai di bulan Syawal yang mana pada ketika ini semua umat islam sedang menyambut Hari Raya Aidilfitri.

Namun gambar yang di muat naik oleh Fazura di Laman Sosial nya bukan lah gambar ini di ambil di Malaysia, mengikut apa yang di tulis di laman sosial Fazura gambar ini di ambil di Bangkok ketika selebriti jelita ini bercuti.
Selain itu gambar Fazura di bilik mandi yang di upload juga jadi kritikan, gambar tersebut bukan lah gambar yang tidak senonoh cuma selebriti itu menggunakan cermin bilik mandi terbabit untuk merakam gambar nya itu pun di persoalkan oleh peminat dan pengikut laman sosialnya.

Biasa lah selebriti popular seperti Fazura tidak lekang dari di gossipkan oleh peminat dan pengikut laman sosialnya apa yang pasti apa yang baik jadi lah ikutan dan yang tidak baik di tolak tepi.

0 Response to "2 Gambar santai Fazura ber Skirt jadi kritikan ?"

Catat Ulasan