Neelofa pakai Range Rover, heboh kaitkan dengan Kerabat Diraja ?

Semalam di beberapa blog hiburan, foto pelakon dan pengacara sensasi, Neelofa disamping sebuah kenderaan mewah jenis Range Rover yang hangat diperkatakan.

Tapi apa nak hairan kan, Neelofa pun bukan tak mampu nak beli kenderaan mewah macam tu. Iyalah, business Neelofa kan mancanak-canak popular dipasaran sekarang.
Jika benar itu merupakan kereta baru gadis ini, kami ucapkan tahniah buat Lofa. Namun, nampaknya masih ada pihak yang tak suka dengan rezeki yang diraih pengacara rancangan Meletop ni.
Hingga ada yang sanggup mengatakan ada orang sponsorlah, kalau ada rupa, semuanya boleh dapat dengan senanglah, macam-macam lagi. Ish ish ish, tak baik cakap macam tu tau.
Screen Shot 2014-09-03 at 8.31.40 AM
Dalam pada itu, beberapa komen dari peminat telah menarik perhatian kami. Nak tahu apa?
Dah tentulah mengenai gosip Neelofa bakal berkahwin dengan kerabat diraja. Peminat pun dah sama galak gelar Neelofa Permaisuri Lofa tau.
neelofa2
Betul ke tidak ni ? Lofa pun masih enggan buka mulut lagi. Tapi, kami ada dengar-dengar yang gosip ini bukan sekadar gosip saja. Hah! Apa maksudnya, jom kita fikir sama-sama.
Apapun, kalau kenderaan tu memang milik Lofa, kita seharusnya sama-sama berbangga kerana Lofa beli dengan hasil titik peluhnya sendiri. Credit OB

0 Response to "Neelofa pakai Range Rover, heboh kaitkan dengan Kerabat Diraja ?"

Catat Ulasan