Gambar b0gel dikatakan milik Kim Kardashian tersebar

Gambar b0gel yang dikatakan milik Kim Kardashian dilaporkan telah tersebar di laman sesawang Reddit sebelum ia dipadamkan tidak lama kemudian.
Laporan TMZ mengatakan bintang program televisyen realiti ini dilihat tidak memakai cincin perkahwinan ketika itu dan beranggapan gambar tersebut mungkin diambil sebelum dia berkahwin.

Penggodam tersebut turut memuat naik gambar aktres Vanessa Hudgens, Avril Lavigne, Leelee Sobieski, pemain bola sepak Olimpik Hope Solo dan Lake Bell.

Sebelum ini nama Kardashian mula dikenali ramai selepas muncul dalam pita seks yang dirakamkannya pada tahun 2003 bersama bekas teman lelaki, Ray J sebelum ia tersebar pada 2007.

Ketika berbicara tentang perkahwinannya dengan penyanyi rap Kanye West dalam satu temubual bersama British GQ, Kardashian mengakui dia enggan mengulangi kesalahan yang sama.

"Saya dan suami mempunyai kehidupan seks yang menakjubkan. Mengenai persoalan pita seks atau kami ada merakamkannya atau tidak, ia adalah sesuatu perkara peribadi dan saya enggan berkongsi dengan orang ramai," ujarnya.

0 Response to "Gambar b0gel dikatakan milik Kim Kardashian tersebar "

Catat Ulasan