Heboh : Eina Azman di tuduh parking di pam Petronas dan ke Subway ?

Pelakon terkenal, Eina Azman telah ditemui parking kereta mewahnya iaitu Chevrolet Camaro di tempat mengisi minyak di stesen Petronas Solaris. Eina Azman didakwa sengaja meletakkan keretanya di situ dan kemudian pergi makan di Subway.
“Mohon rakan-rakan doakan mereka mendapat hidayah. Parking kat petrol pump and then dine in kat Subway. Perangai tipikal bangsawan ekspress. Aku tak kisah kau Datuk Paduka ke, pelakon ke, parking ada kot, boleh pulak kau parking kat situ,” luah hati seorang peminat.
- See more at: http://katakcomel.my/#sthash.ErpvM6qn.dpuf
Pelakon terkenal, Eina Azman telah ditemui parking kereta mewahnya iaitu Chevrolet Camaro di tempat mengisi minyak di stesen Petronas Solaris. 

Eina Azman didakwa sengaja meletakkan keretanya di situ dan kemudian pergi makan di Subway.

“Mohon rakan-rakan doakan mereka mendapat hidayah. Parking kat petrol pump and then dine in kat Subway. Perangai tipikal bangsawan ekspress.

Aku tak kisah kau Datuk Paduka ke, pelakon ke, parking ada kot, boleh pulak kau parking kat situ,” luah hati seorang peminat.

Namun sejauh mana kebenaran cerita ini tidak dapat di pastikan mungkin juga Eina mengisi petrol dahulu sebelum ke Subway tidak lah kita pasti, apa-apa pun respect kat Eina walaupun kereta mahal tetap guna produk Malaysia Minyak Petronas. Credit asal Katak Comel

0 Response to "Heboh : Eina Azman di tuduh parking di pam Petronas dan ke Subway ? "

Catat Ulasan